PENDİK'TE ÖZEL BİR HASTANEDE YETKİSİZ ESTETİK AMELİYATINA SUÇ ÜSTÜ

Pendik'te özel hastanede yetkisiz şekilde estetik ameliyatlarının yapıldığı ihbarı ile harekete geçen Emniyet Müdürlüğü hastaneye operasyon düzenledi.

Yurt dışında getirilen hastalara iran uyruklu doktorların yetkisiz şekilde estetik ameliyatları yapması üzerine şikayet edilen hastaneye baskın düzenlenerek İran'lı doktorların da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Pendik'te özel bir hastanede İran uyruklu doktorların yetkisiz estetik ameliyat yaptıkları belirlendi. Gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede ameliyat olan hastaların şikayet etmesi üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü hastaneye ani baskın düzenleyerek 6 kişiyi gözaltına aldı.

Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amirliği’ne 4 Şubat günü giden İran uyruklu Azam R. ve Neda N., Pendik’te bulunan özel bir hastanede, İran uyruklu 2 doktorun yetkisiz olmalarına rağmen kendilerine estetik ameliyatı yaptığı şikayetinde bulundu.

YETKİLERİ OLMADIĞI HALDE ESTETİK AMELİYATLARI YAPMIŞLAR

Ekipler, bunun üzerine olaya ilişkin çalışma başlattı. İran uyruklu doktorlar M.B. ve J.J.T.’nin şikâyete konu olan hastanede yetkileri olmadığı halde estetik ameliyatı yaptıkları belirlendi.

R.Y.’nin de yurtdışından müşteri ayarladığı tespit edildi. İran uyruklu doktorlar J.J.T. ve M.B.’nin yaptığı ameliyatların, Türk doktor M.T. tarafından yapılmış gibi gösterildiği ortaya çıkarıldı.

BASKIN DÜZENLENDİ

Bu tespitlerin üzerine operasyon kararı alınarak, geçtiğimiz Pazartesi günü hastaneye ani baskın düzenlendi.

Baskın sırasında İran uyruklu A.G.’yi ameliyat ettikleri anlaşılan J.J.T. ve M.B. adlı İranlı doktorlar ve yanında bulunan anestezi uzmanı A.G., anestezi teknisyeni A.Ç., ameliyathane hemşiresi M.S. ve müşteri ayarlayan İran uyruklu R.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YÖK'TEN ÜNİVERSİTELER İÇİN RADİKAL ADIM:4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİ 3 YILA İNEBİLİR
FON VURGUNU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ESKİ SPK BAŞKANVEKİLİ ENVER USCA VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ MİLLÎ JUDOCU SEMA NUR YÜKSEL’E COŞKULU KARŞILAMA
KARTAL’DA TARİHİ GÜN: KOMŞULUK, DAYANIŞMA MEYDANI VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
ESKİ BAKAN FATMA BETÜL SAYAN KAYA TUTUKLANDI
TUZLA'DA EMSAL TRANSFERİ İÇİN ÖNEMLİ İLERLEME:BAŞKAN BİNGÖL YAKIN ZAMANDA DUYURULACAĞINI AÇIKLADI
CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN SAHADA GÜÇ BİRLİĞİ: BİRLİK, DAYANIŞMA VE ÖRGÜT COŞKUSU!
PENDİK'TE KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI:2.028 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN KURASI ÇEKİLDİ
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI MEHMET ALİ YÜKSEL'DEN PENDİK'TE SAHA MESAİSİ:''ÖRGÜTÜMÜZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR''
ABD ARA SEÇİMLERİNDE SİYASİ TABLO TERSİNE DÖNDÜ:KONGRE DEMOKRATLARIN KONTROLÜNDE