PENDİK'TE PARK SAYISI 212'YE YÜKSELDİ

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi Gökay Sokak’ta tamamladığı parkı vatandaşların hizmetine sundu. İçinde basketbol sahasının da bulunduğu Gökay Sokak Parkı ile beraber ilçe genelindeki park sayısı 212’ye çıktı.

İlçe genelinde park yapımı sürdüren Pendik Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’ne yeni bir park kazandırdı. Gökay Sokak’ta geçtiğimiz haftalarda yapımına başlanan park tamamlanarak bölge sakinlerinin hizmetine sunuldu. 584 metrekarelik alana kurulu parkta çocuk oyun alanı, dinlenme alanı ve yeşil alan bulunuyor. Ayrıca parkın içinde bir de basketbol sahası yer alıyor.

Park sayısı 212’ye çıktı

Yaz kış fark etmeksizin ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam eden Pendik Belediyesi, Gökay Sokak Parkı ile Pendik’teki park sayısını 212’ye çıkarmış oldu. Parklar, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamandadikilen ağaçlar ve bitkilerle ilçedeki hava kalitesini daha da artırıyor. Bu durumun farkında olan Pendik Belediyesi, plan ve program doğrultusunda yeni parkların yapımına devam ediyor. Belediye ekipleri bu yıl olduğu gibi 2023 yılında da uygun alanlara park inşa edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI