PENDİK'TE RAMAZAN COŞKUSU PENDEF'İN İFTAR PROGRAMIYLA BAŞLADI

Pendik Belediye Başkanlığı pandemi nedeniyle ara verilen ilk iftar programını PENDEF'le başlattı. Pendik Belediyesi ve PENDEF organizasyonunda düzenlenen iftar programı Millet Bahçesi'de geniş halk katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Millet Bahçesi'nde verilen ilk iftar programına siyasetçiler akın etti.Programa; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,PENDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Kaya ve Pendikli hemşehri dernekleri başkan ile yöneticileri katıldılar.


Salona gelen misafirler iftar softasında ezan vaktini beklerken sohbet imkanı buldular. Misafirler toplanana kadar musiki ile başlayan program ardından Kuran tilaveti ile devam etti. İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı, dualar edildi.

BAŞKAN AHMET CİN VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in iftar programına katılması vatandaşların yoğun ilgisine neden odu. Başkan Ahmet Cin'in etrafını saran yurttaşlar sevgi gösterisinde bulundular. Vatandaşların sorunları ve taleplerine duyarlılıkla cevap veren Başkan Ahmet Cin mütevazi oluşuyla da takdir kazandı.

Açılış konuşması için Pendef Genel Başkanı Ziya Öncan mikrofona davet edildi. Sonrasında Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin selamlama konuşmalarını yaptılar.

Haberin Video Linki ektedir;http://Haberin Video Linki ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=qT2--piEYx4

19 MAYIS BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAZ 19 MAYIS KUTLAMASI
MALTEPE'DE 19 MAYIS COŞKUSU
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PENDİK'TE TÖRENLERLE KUTLANDI
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANIYOR
KARTAL'DA 19 MAYIS TÖRENLERİ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLANDI
ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR 19 MAYIS’TA EN ŞEN FESTİVALDE DOYASIYA EĞLENDİLER
19 MAYIS'TA ULAŞIM MARMARAY VE METRO HATLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN DANSI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 19 MAYIS MESAJI