PENDİK'TE RUMELİ RÜZGARI ESTİ: SEZONA MERHABA KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

​Pendik Halk Eğitim Merkezi, "Sezona Merhaba" konseri ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Şef Metin Bingöl koordinesinde düzenlenen Rumeli Türküleri konseri, izleyicilerden tam not aldı.


​Pendik Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim ve sanat sezonuna coşkulu bir başlangıç yaptı. Merkezin gelenekselleşen "Sezona Merhaba" konseri bu yıl Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

​Konserin odak noktasını ise Rumeli'nin birbirinden güzel ve hareketli türküleri oluşturdu. Şef Metin Bingöl'ün titiz koordinasyonunda sahne alan koro, dinleyicilere adeta bir müzik şöleni sundu.

Programa: Pendik Kaymakamı Mehmet yıldız eşi Şenel Yıldız,Pendik Halk Eğitim Müdürü Ömer Faruk Ucer,Müdür Yardımcısı, Başar Bahçeci, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın, birim müdürleri STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ