PENDİK'TE SEL RİSKİ SIFIRA İNDİRİLECEK

Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün mart ayından bu yana sürdürdüğü yağmur suyu kanal çalışması ağustos ayı itibarıyla 8 kilometreyi buldu. Kasım ayına kadar sürecek çalışmalarla en yoğun yağışta bile sel riskinin sıfıra indirilmesi hedefleniyor.

Pendik Belediyesi, şehrin alt ve üst yapısını güçlendirmeyi sürdürüyor. 7 ayrı ekiple yağmur suyu kanal çalışması yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, riskli görülen birçok sokakta çalışmasını tamamladı. Altyapısı biten sokaklar arasında Yeni Mahalle Ilgaz Sokak da bulunuyor. Riskli sokaklar olarak belirlenen Kurtköy Orhanlı Caddesi, Arafat ve Berna Sokak’ta da bayramdan sonra çalışmalar tamamlanacak.Mart ayı itibarıyla yağmur suyu kanalı uzunluğu 8 kilometreyi bulurken kanal imalatının kasım ayına kadar sürmesi planlanıyor.

Yağmur suyu kanalı çalışmalarıyla özellikle ani bastıran sağanak yağışlar sonucu olası su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI
ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ MÜZESİ KARTAL'DA AÇILDI
ÜMRANİYE SOSYAL TESİSLERİNDE RAMAZAN BEREKETİ: İFTAR SOFRALARI DOLDU TAŞTI
PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA