PENDİK'TE SERAMİK KALİGRAFİ VE ENSTRÜMAN KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Pendik Belediyesi; el sanatları, görsel sanatlar ve enstrüman kursları başladı. Bu dönem 2 bin kursiyerin katıldığı kurslarda bu yıl ilk kez seramik, kanun ve kaligrafi branşlarında eğitim verilecek.

Pendik Sanat ve Mesleki Eğitimi Merkezi (PESEM) kurs kayıtlarının tamamlanmasının ardından yeni dönem faaliyetlerine başladı. El sanatları, görsel sanatlar ve enstrüman dallarında verilen kurslara ilgi yoğun oldu. 25 branşta toplamda 2 bin kişi belediyeye ait kültür merkezlerinde eğitim almaya başladı. Bu dönem kurslara seramik, kanun ve kaligrafi dalları da eklendi.

Başarılı olanlara katılım belgesi verilecek

Geçen yıl internet üzerinden verilen eğitimler yeni dönemde pandemi tedbirlerine bağlı olarak yüz yüze şeklinde gerçekleşecek. Kurslar mayıs ayının sonuna kadar devam edecek. Her dönem olduğu gibi kurs sonunda kursiyerler, kurs eğiticileri eşliğinde branşlara göre sezon kapanış sergisi ve konserler gerçekleştirecek. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
KOCAELİ'DEKİ FABRİKA YANGININDA FLAŞ GELİŞME:BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 7 PERSONEL GÖZALTINDA!
VENEZUELA'DA 7.2 VE 7.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM FELAKETİ
“PENDİK OKUL SPORLARI ÖDÜL TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ OYUN PARKI KAPASİTESİ ARTTIRILDI
YEŞİLAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI MEHMET AYDOĞMUŞ:''SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
CHP'DEN İSTİFA EDEN CEMİL TUGAY:''ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ PARTİDE BULUŞACAĞIZ''
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN PENDİK’E ÇIKARTMA: DEV PROJELER YERİNDE İNCELENDİ!
''HUZUREVİ AKTİF YAŞAM PROJESİ'' BAŞLADI