PENDİK'TE ''TOPLU ÇALIŞMA PROGRAMI'' BAŞLADI

Pendik Belediyesi ilçe genelinde “Toplu Çalışma Programı” başlattı. Belediye ekipleri her gün farklı bir bölgede süpürme, temizleme, yıkama, yama, tretuvar boyama ve budama gibi işlemleri aynı anda yapıyor.

"Toplu Çalışma Programı”nı Fen, Temizlik, Zabıta ve Park Bahçeler Müdürlükleri ekipleri gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında mahalledeki otlar biçiliyor, molozlar kaldırılıyor, temizlik ekipleri sokaklara girerek süpürme ve temizleme işlemi yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının müsait olduğu günlerde yıpranmış yollarda yama çalışması yapıp tretuvarları boyuyor.

Köyler bölgesiyle sona erecek

“Toplu Çalışma Programı” bugün (15 Şubat Perşembe) Fevzi Çakmak Mahallesi’nde başladı. Her gün farklı mahallelerde çalışan ekipler Toplu Çalışma Programı’nı 6-7 Mart tarihlerinde köyler bölgesindeki çalışmayla sonlandıracak.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU