PENDİK'TE VELİLER VE ANTRENÖRLER İÇİN SUPSPORT PROJESİ SEMİNERLERİ DÜZENLEDİ

AB Erasmus Spor Projeleri kapsamında Pendik Belediyesi tarafından yürütülen "SupSport-Çocukların Psikomotor Becerilerinin Gelişimi İçin Sporun Teşvik Edilmesi" Projesi seminerleri düzenlendi.

 

AB Erasmus Spor Projeleri kapsamında Pendik Belediyesi tarafından yürütülen "SupSport-Çocukların Psikomotor Becerilerinin Gelişimi İçin Sporun Teşvik Edilmesi" Projesi’nde seminerler düzenlendi. Spor eğitmenleri, antrenörler ve velilere yönelik olarak Atatürk Kültür Merkezi ve Şehit Burhan Öner Spor Kompleksinde gerçekleşen 2 ayrı seminer, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kızılet ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Bozdoğan'ın sunumlarıyla gerçekleştirildi. Antrenörlere özel düzenlenen etkinlikte "Sporcu Çocukların Gelişimi Yolunda Antrenörlerin Etkisi" konusu üzerinde duruldu. Seminer programına yaklaşık 150 Spor Eğitmeni/Antrenör katıldı.

Spora katılımda ailenin rolü anlatıldı

Proje kapsamında veliler için düzenlenen diğer seminerde ise "Çocukların Spora Katılımında Ailenin Rolü" konu başlığı konuşuldu. Seminere ise yaklaşık 60 kişiden oluşan "SupSport-Çocukların Psikomotor Becerilerinin Gelişimi için Sporun Teşvik Edilmesi" Projesi’nde eğitim alan AÇEM öğrencilerinin velileri katılım sağladı.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ