PENDİK'TE YAĞMUR SUYU KANAL İMALAT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

2019 yılından bu yana 48 km yağmur suyu kanalı döşeyen Pendik Belediyesi ekipleri yağış yükünün fazla olduğu noktalara öncelik vererek yağmur suyu kanalı imalatına başladı. Ekipler; Yeni Mahalle, Sapanbağları ve Kurtköy’de çalışmalarını sürdürüyor.

Pendik Belediyesi hava şartlarının uygun olmasıyla birlikte ilçe genelinde yağmur suyu kanalı imalatına başladı. Önceliği kış ayları boyunca yağış yükünün fazla olduğu noktalara veren belediye ekipleri bu bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle Milliyet Sokak, Sapanbağları Şaheser Sokak ve Kurtköy Kuzuluk Sokak’ta yağmur suyu kanal imalatı gerçekleştiriyor.

Son 3 yılda 48 km kanal döşendi

2021 yılında 15 km yağmur suyu kanal imalatı gerçekleştiren Pendik Belediyesi ekipleri bu rakamı son 3 yılda 48 km’ye çıkardı. Belediye ekipleri yağmur suyu kanal imalatına paralel kanalların ve ızgaraların bakım onarım işlerini de gerçekleştirerek yoğun yağışta oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyor.

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!