PENDİK'TE YOL ÇİZGİ BOYAMA ÇALIŞMASI 110 KM'Yİ GEÇTİ

Pendik Belediyesi ekiplerinin bu yıl gerçekleştirdiği “Yol çizgi boyama çalışması” uzunluğu 110 km’yi buldu. Sürücüler açısından hayati öneme sahip beyaz çizgiler trafiğin aksamaması için yollara gece sürülüyor.

İlçe genelinde yeni yollar açılan mevcut yolları rehabilite eden Pendik Belediyesi ekipleri trafiği engellememek adına bazı çalışmaları gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri yeni açılan yollarda ve mevcut yollardaki “yol çizgi boyama” çalışmasını gece saatlerinde yapıyor. Bu yolla hem gündüz trafik etkilenmiyor hem de ekipler daha hızlı çalışıyor.

Yol çizgi boyama çalışması 110 km’yi buldu

Trafik güvenliği açısından büyük öneme sahip beyaz çizgiler özellikle hava karardığında sürücüler açısından hayati öneme sahip olabiliyor. Bu nedenle zamanla eskiyebilen bu çizgilerin yenilenmesi gerekiyor. Bu durumun farkında olan Pendik Belediyesi ekiplerininsadece bu yıl yollara sürdüğü beyaz çizgilerinin uzunluğu 110 km’yi buldu.

PENDİK'TE GECE MESAİSİ:BATI MAHALLESİ VE IHLAMUR SOKAK'TA ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
PENDİK'TE YAZ BİLİM OKULU DEVAM EDİYOR
41 BİN MAĞDUR 918 MİLYON TL HAKSIZ KAZANÇ:VİZE ÇETESİNE 6 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN AHİRETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI İÇİN MEVLİD PROGRAMI
12 SAATLİK MARATONUN ARDINDAN ÇERÇEVE YASA 467 ''EVET'' OYLA TBMM'DEN GEÇTİ
PENDİK'TE SON SON NEFESTE EŞİTLİĞİ YAKALADI:BATMAN PETROLSPOR İLE NEFES KESEN BERABERLİK!
TUZLA'DA İSHAKPAŞA PARKI MAHALLEYE NEFES OLDU
ORFA YAPI PENDİKSPOR'DAN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'A TEBRİK ZİYARETİ
KOLOMBİYA'DA 7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE ŞİDDETLİ DEPREM:BİNALAR HASAR GÖRDÜ YARALILAR VAR
KARTAL'DA SOSYAL YAŞAM ALANLARI BÜYÜYOR:GEZEGEN KAFE SAYISI 14'E YÜKSELİYOR