PENDİK'TE YOL ÇİZGİ BOYAMA ÇALIŞMASI 110 KM'Yİ GEÇTİ

Pendik Belediyesi ekiplerinin bu yıl gerçekleştirdiği “Yol çizgi boyama çalışması” uzunluğu 110 km’yi buldu. Sürücüler açısından hayati öneme sahip beyaz çizgiler trafiğin aksamaması için yollara gece sürülüyor.

İlçe genelinde yeni yollar açılan mevcut yolları rehabilite eden Pendik Belediyesi ekipleri trafiği engellememek adına bazı çalışmaları gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri yeni açılan yollarda ve mevcut yollardaki “yol çizgi boyama” çalışmasını gece saatlerinde yapıyor. Bu yolla hem gündüz trafik etkilenmiyor hem de ekipler daha hızlı çalışıyor.

Yol çizgi boyama çalışması 110 km’yi buldu

Trafik güvenliği açısından büyük öneme sahip beyaz çizgiler özellikle hava karardığında sürücüler açısından hayati öneme sahip olabiliyor. Bu nedenle zamanla eskiyebilen bu çizgilerin yenilenmesi gerekiyor. Bu durumun farkında olan Pendik Belediyesi ekiplerininsadece bu yıl yollara sürdüğü beyaz çizgilerinin uzunluğu 110 km’yi buldu.

KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE KARNE HEYECANI
PENDİK'TE KARNE HEYECANI: ALPER GEZERAVCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
TUZLA'NIN GENÇ YILDIZLARI MEZUN OLDU
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN MUHARREM AYI'NA ÖZEL AŞURE İKRAMI
TUZLA DENİZ FESTİVALİ 3 BAŞLIYOR
YKS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
20 BİN KİŞİYE DEV KAZANLARDA PİŞEN AŞURE İKRAM EDİLDİ
''ORTA SEVİYE AKREDİTASYON BELGESİ'' ALMAYA HAK KAZANDILAR
KARTAL’DA YAS-I MUHARREM ANMASI GERÇEKLEŞTİ
İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI