PENDİK'TE YOL ÇİZGİ BOYAMA ÇALIŞMASI 110 KM'Yİ GEÇTİ

Pendik Belediyesi ekiplerinin bu yıl gerçekleştirdiği “Yol çizgi boyama çalışması” uzunluğu 110 km’yi buldu. Sürücüler açısından hayati öneme sahip beyaz çizgiler trafiğin aksamaması için yollara gece sürülüyor.

İlçe genelinde yeni yollar açılan mevcut yolları rehabilite eden Pendik Belediyesi ekipleri trafiği engellememek adına bazı çalışmaları gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri yeni açılan yollarda ve mevcut yollardaki “yol çizgi boyama” çalışmasını gece saatlerinde yapıyor. Bu yolla hem gündüz trafik etkilenmiyor hem de ekipler daha hızlı çalışıyor.

Yol çizgi boyama çalışması 110 km’yi buldu

Trafik güvenliği açısından büyük öneme sahip beyaz çizgiler özellikle hava karardığında sürücüler açısından hayati öneme sahip olabiliyor. Bu nedenle zamanla eskiyebilen bu çizgilerin yenilenmesi gerekiyor. Bu durumun farkında olan Pendik Belediyesi ekiplerininsadece bu yıl yollara sürdüğü beyaz çizgilerinin uzunluğu 110 km’yi buldu.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU