PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL'IN BABASI MERHUM EFTAL BATTAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pendik'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden iş insanı ve Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) Başkanı Cüneyt Battal'ın babası merhum Eftal Battal bu gün son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Eftal Battal'ın cenazesi öğle namazına müteakip Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii'nde kılınan öğle namazı sonrasında ebediyete uğurlandı.

Pesiad Başkanı Cüneyt Battal'ın merhum babası iş insanı Eftal Battal'ın cenazesine; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,Pendik  Belediye Başkanı Ahmet Cin,STK temsilcileri,PESİAD Yönetimi aile yakınları ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

Merhum Eftal Battal'ın Yeni Şeyli Mezarlığı'na defnedilmesi ardından PESİAD Başkanı Cüneyt Battal taziyeleri Nevşehir Yeşilyuva Köyü Dayanışma Derneği'nde kabul ediyor.

Özgür İstanbul Gazetesi olarak merhum Eftal Battal'a Allahtan rahmet, aile yakınlarına sabırlar dileriz.


 

BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM'A NEZAKET ZİYARETİ
KAPDER DERNEĞİ BAŞKANI FİLİZ SUCU'DAN KADIN İSTİHDAMI VE DAYANIŞMASINA GÜÇLÜ DESTEK
30 AĞUSTOS RESEPSİYONUNDA PESİAD RÜZGARI
SULTANGAZİ'DE HAMLELER KONUŞTU:9 ULUSLARARASI İSTANBUL AÇIK SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
6.PENDİK KAHVE FESTİVALİ'NE 145 BİN ZİYARETÇİ KATILDI
PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE KUTLANDI
KARTAL'DA KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ
TUZLA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU
KARTAL'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI
BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI