PESİAD VE TUZLA FEN KOLEJİ'NDEN HATAYLI ÖĞRENCİLERE ''KIŞ GÜNEŞİ'' SICAKLIĞI

​PESİAD Kadın Komisyonu ve Tuzla Fen Koleji iş birliğiyle hayata geçirilen “Kış Güneşi Hediyeniz Olsun” projesi kapsamında, Hatay’daki öğrencilere kışlık giysi desteği sağlandı.

Yeni yıl öncesi çocukların yüzünü güldüren proje, deprem bölgesindeki dayanışma ruhunu bir kez daha canlandırdı.


​PESİAD (Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kadın Komisyonu, örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Üye kuruluşlardan Tuzla Fen Koleji paydaşlığında yürütülen “Kış Güneşi Hediyeniz Olsun” çalışmasıyla, Hatay’da eğitim hayatına devam eden öğrencilere ulaşıldı.


​Yeni Yıl Öncesi Anlamlı Destek
​2023 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından bölgedeki yaraları sarma gayreti devam ederken; hazırlanan kışlık giysi paketleri, Hatay-Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Yeni yıl öncesinde gönderilen bu hediyeler, zorlu kış şartlarında çocukların hem içini ısıttı hem de geleceğe dair umutlarını tazeledi.
​Teşekkür ve Dayanışma Vurgusu
​Projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan PESİAD Kadın Komisyonu Başkanı Sn. Zeynep Gülay Örsçekiç başta olmak üzere, sürece katkı sunan tüm komisyon üyelerine ve duyarlılıklarıyla projeye güç katan Tuzla Fen Koleji Ailesi’ne teşekkürlerini sunan PESİAD yönetimi, dayanışmanın önemine dikkat çekti.
​Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
​"Deprem bölgesindeki evlatlarımızın yarınlara daha umutla bakabilmesi için birlik olmanın gücüne inanıyoruz. Bu vesileyle, dayanışma ruhunu yaşatan tüm kurumlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz."

SGK'DAN ''HAYALET'' EMEKLİLERE BÜYÜK DARBE:245 BİN KİŞİNİ MAAŞI KESİLDİ!
BOLU BELEDİYESİ'NDEKİ İRTİKAP SORUŞTURMASINDA 3 ŞÜPHELİ SERBEST
SOSYAL MEDYADA SUÇ İÇERİKLİ PAYLAŞIM YAPAN 16 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
KARTAL'DA ORTAK AKIL BULUŞMASI: BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MUHTARLARLA EL ELE
BAKAN GÖKTAŞ PENDİK ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ
PESKDER'DEN 4 NİSAN'DA SERT AÇIKLAMA:''BELEDİYELER SOKAK CANLARI KONUSUNDA SINIFTA KALDI''
BAKAN GÖKTAŞ VE BAŞKAN AHMET CİN PENDİK'TE TOPLUMSAL FAYDA ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE MODEL PROJE:HEKİMBAŞI'NDA 591 KONUT HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
AK PARTİ AYDIN KÖŞK BELEDİYE BAŞKANI NURİ GÜLER İSTİFA ETTİ
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY TUTUKLANDI