PESİAD YEREL BASINLA BULUŞTU:20. YIL FAALİYETLERİ VE YENİ PROJELER KONUŞULDU

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) Başkanı Cüneyt Battal ve Yönetimi basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleşecek olan projeler ilişkin açıklamalarda bulundu. .



PESİAD Başkanı Cuneyt Battal ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı topkantıda, ilçe sorunları istişare edildi ve derneğin yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler aktarıldı.


 20. Yıl Vurgusu ve Yeni Atılımlar
Başkan Battal, konuşmasında derneğin 20. yılını kutladığını belirterek, PESİAD'ın Pendik'te örnek bir kurumsal yapıya ulaştığını vurguladı. Battal, göreve geldiklerinden itibaren üye ziyaretleri, sosyal sorumluluk projeleri, eğitim çalışmaları ve sektörel etkinlikler gibi birçok alanda yoğun faaliyet yürüttüklerini söyledi.


Önemli Projeler:
  TÜBİTAK Destekli "Pendik'te Şenlik Var" bilim projesi.
  "Pendik'ten Gazze'ye Gönül Köprüsü Projesi" ile dayanışma.
 "Yılın Enleri" Ödül Programı Geliyor
Yeni dönemde hayata geçirilecek projeler arasında en dikkat çekeni, "PESİAD'ın 20. Yılına Özel Yılın Enleri" ödül programı oldu. Ayrıca üyelerin sektörlerini tanıtan PESİAD Kümelenme ve tedarikçi buluşmaları gibi ticari programlar düzenleneceği, son olarak PESİAD Kadın Platformunun ilçeye kazandırılacağı belirtildi.


 Tanıtım Faaliyetleri Güçlendirildi
Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Erdinç Tunç ise PESİAD'ın tanıtım faaliyetlerini anlattı. Yenilenen web sitesi, aktif kullanılan sosyal medya hesapları ve kurumsal bütünlüğü güçlendiren görsel düzenlemeler sayesinde sahada güçlü, güncel ve güvenilir bir iletişim kimliği oluşturulduğunu ifade etti.Kahvaltı, yöneticilerin ve basın mensuplarının kendilerini tanıtması ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYATA DEĞER KATAN DESTEK: ENES’İN AZİM DOLU HİKÂYESİ
PENDİK'TE “GELECEĞE NEFES, İNSANLIĞA NEFES”
CHP'NİN KAPATILACAĞI İDDİALARINA İLİŞKİN BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
BAYRAĞIMIZ YASA BÜRÜNDÜ:20 KAHRAMAN ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ
ÜMRANİYE KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MÜJDE! 15 BİN LİRA HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDEN 10 KASIM'A ANLAMLI PROJE:'' BİR FİDAN BİN UMUT''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MAKİNA HANGAR'DA ''MAKER ATÖLYELERİ'' AÇILIŞI
ÜMRANİYE’DE ARA TATİL COŞKUSU: ÇOCUKLAR “TENEFFÜS”TE BULUŞUYOR
PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL VE YÖNETİMİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ