PESİAD^DAN ANLAMLI PROJE; PENDİK'E 26 ANA SINIFI KAZANDIRDI

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği PESİAD Pendik Kaymakamlığı iş birliği ile ilçe genelinde ana sınıfı ihtiyacının giderilmesi için sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiriyor.

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği ilçe genelinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli çalışmalara imza atıyor. Pendik Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü iş birliği ile ilçe geneline an sınıfı kazandırılmasına yönelik çalışmalara hız verdi.

PESİAD tarafından hayata geçirilen ana sınıfı projesinin 26'cısı    7 Haziran'da Pendik Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. Açılışa Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, PESİAD Genel Başkanı Kadir Bayram ve Yönetimi, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz , Pendik Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz  yer aldı. 

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI