PESİAD'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA HATIRA ORMANI AÇILIŞI

“PESİAD Cumhuriyetimizin 100.Yılı Hatıra Ormanı” açılış programını Kurnaköy'de yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

PESİAD Başkanı Kadir Bayram ve  Yönetimi'nin de yer aldığı açılışa;Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan,Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz,Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu ve STK temsilcileri yer aldı.  

PESİAD Genel Başkanı Kadir Bayram Cumhuriyet'in 100. Yılı Hatıra Ormanı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi;''Pesiad Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz günlerde ''Doğal hayatı koru gelecek için bir adım at' sloganı çerçevesinde güzide ilçemize bir hatıra ormanı katma heyecanımızı sizlerle paylaşmıştık. Kısa sürede desteklerimizle beraber projemizi hızlandırarak Orman Genel Müdürlüğü nezdinde yerimizi tespit etmiş açılış tarihimizi de belirlemiştik.Fakat Şubat ayında ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan deprem felaketi sebebiyle tüm programlarımızı ertelemek durumunda kalmıştık.

Geçen yıl düzenlemiş olduğumuzu programımızı sizlerin katılımlarıyla beraber gerçekleştiriyoruz. Pesiad Yönetim Kurulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamış olduğumuz bu günlerde almış olduğumuz karar doğrultusunda hafızalarda daha iyi yer edineceği, gelecek nesilleri heyecanlandıracağı ve teşvik edeceği düşüncesi ile projemizi Pesiad Cumhuriyetimizin 100. Yılı Hatıra Ormanı olarak isimlendirdik. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin ikinci asrına başlarken tıpkı onlar gibi bizlerin de temel gayesi sonraki nesillere her anlamda daha rahat nefes olabilecekleri bir Türkiye'yi bırakmaktır.''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI