PESİAD'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET

​Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) Sosyal İşler Birimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle eğitim kurumlarına anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

​PESİAD, geleceğin mimarı öğretmenlerimize olan şükranlarını sunmak amacıyla kapsamlı bir program düzenledi. Sosyal İşler Birimi heyeti, ilk olarak Pendik Merkez İlkokulu Müdürü Sayın Zafer Navdar'ı ve okulun değerli öğretmen kadrosunu makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette, öğretmenlerin bu özel günü kutlanarak kendilerine hazırlanan hediyeler takdim edildi.​Program, PESİAD üyesi eğitim kurumu sahipleri ve öğretmenleriyle devam etti. Bu kapsamda, heyet ​Fen Koleji Sahibi ve PESİAD Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Gülay Örsçekiç'i ve ​Pendik Uğur Okulları Sahibi Züleyha Polat’ı ziyaret ederek, hediyelerini takdim ettiler.

KUZEY KORE LİDERİ KİM JONG UN'DAN İRAN'A DESTEK:''İSRAİL'İ YOK ETMEK İÇİN TEK FÜZEMİZ YETER''
ZÜMRÜT VAKFI'NIN İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
MART 2026 KİRA ARTIŞ ORANLARI BELLİ OLDU:İŞTE YENİ ZAM SINIRI!
ORTADOĞU'DA TOPYEKÜN SAVAŞ! HÜRMÜZ KİLİTLENDİ
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
ENDERUN TERAVİHİ GELENEĞİ ÜMRANİYE’DE YAŞATILIYOR
KARTAL'DA GELENEKSEL SANAT RÜZGARI:'HEYBEMİZDEKİ İZLER' SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE DENTFEST 2026 HEYECANI
TÜRKİYE- İRAN SINIR KAPISINDA YOLCU GEÇİŞLERİ DURDURULDU
İRTİKAP SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINAN BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN ADLİYDE