'POZİTİF HAYATLAR' RESİM SERGİSİ KARTALI SANATSEVERLER İLE BULUŞTU

Kartal Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kartal Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen Ressam-Yazar Hurşit İlbeyi’nin “Pozitif Hayatlar” başlıklı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kişisel resim sergisi Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda açıldı.

 

Serginin açılış törenine, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve yönetimi, Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube Başkanı Hüseyin Araz, Kartal Belediyespor İşitme Engelliler Futbol Takım Başkanı Kemal Alpay, Doğru Parti Kartal İlçe Yönetimi, basın mensupları ve Kartallı sanatseverler katıldı.

Törende konuşan Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sergi sahibi Hurşit İlbeyi’ne teşekkürlerini iletirken, “Kartal’ı sanatın ve sporun başkenti yapacağız parolasıyla çıktığımız bu yolda sizin gibi değerli sanatçılarımızı Kartal’da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.” dedi. Başkan Yardımcısı Uçar, sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ