'POZİTİF HAYATLAR' RESİM SERGİSİ KARTALI SANATSEVERLER İLE BULUŞTU

Kartal Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kartal Şubesi işbirliği ile gerçekleştirilen Ressam-Yazar Hurşit İlbeyi’nin “Pozitif Hayatlar” başlıklı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kişisel resim sergisi Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda açıldı.

 

Serginin açılış törenine, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve yönetimi, Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube Başkanı Hüseyin Araz, Kartal Belediyespor İşitme Engelliler Futbol Takım Başkanı Kemal Alpay, Doğru Parti Kartal İlçe Yönetimi, basın mensupları ve Kartallı sanatseverler katıldı.

Törende konuşan Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sergi sahibi Hurşit İlbeyi’ne teşekkürlerini iletirken, “Kartal’ı sanatın ve sporun başkenti yapacağız parolasıyla çıktığımız bu yolda sizin gibi değerli sanatçılarımızı Kartal’da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.” dedi. Başkan Yardımcısı Uçar, sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

SÜLEYMAN TURAN'DAN PENDİK VE KAYNARCA PROJELERİNE SERT ELEŞTİRİ: ''BÜYÜKŞEHİR HAKSIZLIK YAPIYOR!''
ÜMRANİYE’DE HER GÜN BİNLERCE KİŞİYE SICAK ÇORBA İKRAMI
SINDIRGI'DA 4.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:İSTANBUL'DA HİSSEDİLDİ
YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI