PTT'YE YENİ GÖREV:YOKSUL AİLELERE KÖMÜR DAĞITACAK

İhtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı PTT ile gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı kararı ile alınan yeni prosedüre göre PTT yoksul yurttaşların kömürlerini evlerine kadar taşıyıp hizmet verecek.

 

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak kömür yardımlarını düzenleyen Cumhurbaşkanı kararı yayınlandı. Karara göre ihtiyaç sahiplerine, dağıtılacak kömürler PTT tarafından taşınacak. 

Kömürler ise Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tarafından karşılanacak. PTT tarafından doğrudan kömür teslim edilmesi öngörülen ailelerin kimlik, adres, iletişim, miktar ve kömür teslimine ilişkin diğer bilgileri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından PTT’ye bildirilecek. Kömür tesliminden doğan vergi ve harçlar eskiden olduğu gibi yine TKİ ve TTK tarafından ödenecek.

CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
PENDİK OKUL SPORLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA BÜYÜK HEYECANI
ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI
DENİZ GEZMİŞ YUSUF ASLAN VE HÜSEYİN İNAN KARTAL'DA ANILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ;''İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ''
YENİLENEN EMİRLİ KÖY KONAĞI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİYLE HİZMETE AÇILDI
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI'NIN 165'İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ' VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR'PROGRAMINA KATILDI
KARTAL'IN İLHAM VEREN FİKİRLERİ;'ÜRETKEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİ'