RİSK TAŞIYAN BAHÇE DUVARI YENİLENİYOR

Çınardere Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu’nun riskli duvarını yenileyen Pendik Belediyesi bu kez Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ve Şehit Piyade Er Ayhan Kasımoğlu İlkokulu'nun ortak kullandığı yıpranmış bahçe duvarını yenilemeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Çınardere Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu’nun riskli duvarını yenileyen Pendik Belediyesi bu kez Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ve Şehit Piyade Er Ayhan Kasımoğlu İlkokulu'nun ortak kullandığı yıpranmış bahçe duvarı yenilemeye başladı.

Okullara desteğini sürdüren Pendik Belediyesi öğretmen ve öğrencilerin güvenliğini en üst düzeyde tutarak olası kazalara karşı önceden önlem alıyor. Geçtiğimiz günlerde tehlikeli olduğu gerekçesiyle Çınardere Mahallesi Zübeyde Hanım İmam Hatip Ortaokulu’nun eski duvarını yenileyen belediye ekipleri bu kez Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ve Şehit Piyade Er Ayhan Kasımoğlu İlkokulu'nda çalışma başlattı. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan okulların ortak olarak kullandıkları bahçe duvarının eğildiği ve mukavemetini yitirdiği ekipler tarafından tespit edildi. Bunun üzerine eskiyen bahçe duvarını yıkan ekipler yerine dayanıklı istinat duvarı yapmaya başladı.


BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI