RTÜK KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ İÇEREN DİZİLERİ DENETLEYECEĞİNE DONDURMAYA TAKTI

Kadına yönelik her türlü taciz ve şiddetin işlendiği dizileri görmezden gelen RTÜK dondurmanın ahlaki sınırları aştığını belirterek konuyla ilgili düzenleme yapılacağını açıkladı.

Kadın istismarlarına yönelik dizilere tüm şikayetlere rağmen ceza uygulamayan RTÜK dondurma reklamlarının genel ahlakı bozduğunu gerekçe göstererek yayınlanan  reklamlarla ilgili incelemeye gideceklerini duyurdu.

RTÜK İzleme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı dondurma reklamlarının genel ahlak sınırını aştığını ve konuyla ilgili düzenleme yapacağını açıkladı.Aynı RTÜK son dönemlerde kadınları aşağılayan ve cinsel istismarla birlikte fiziksel şiddetin ele alındığı dizileri ise görmezden gelmeye devam ediyor.

PENDİK’TE OFF-ROAD YARIŞLARI NEFESLERİ KESTİ
KARTAL BELEDİYESİ MİNİKLERİNDEN ''ÇOCUK KALBİMDE ATATÜRK''SERGİSİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ
PENDİKSPOR ÜMRANİYESPPOR'U 3-0 MAĞLUP ETTİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN 10 KASIM MESAJI
ERHAN KARATAŞ VE ÖZGE ÇİFTİ EVLİLĞE İLK ADIMINI ATTI
PESKDER BAŞKANI ELMAS BAYRAKTAR;''SOKAK HAYVANLARI SORUNU BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSAL BİR SORUNDUR''
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN HAKKI KARADAŞ'A ZİYARET
KOCAELİ DİLOVASI'NDA PARFÜM DEPOSU YANGINI:6 ÇALIŞAN YAŞAMINI YİTİRDİ
İSTANBUL’UN TARİHİ DOKUSU VE RENKLERİNİ TUVALE AKTARDI