RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET

Ruanda Büyükelçisi Charles Kayonga ve beraberindeki heyet, Ümraniye’de bulunan Şehit Mühendis Zahide Güçlü Ekici Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Gerçekleşen ziyarette Büyükelçi Kayonga ve ekibi, Bilim Merkezi bünyesinde yürütülen eğitim faaliyetlerini, atölye çalışmalarını ve gençlere yönelik bilimsel gelişim programlarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Ziyaret kapsamında merkezin farklı birimleri gezilerek öğrencilere uygulamalı eğitim imkânı sunan atölyeler hakkında detaylı bilgi verildi.

Bilim Merkezi yetkilileri tarafından; yürütülen projelerin amacının çocukların ve gençlerin bilim, teknoloji ve inovasyon alanlarına ilgisini artırmak olduğu vurgulandı. Ayrıca merkezin, yerel ve uluslararası iş birliklerine açık yapısıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken bilim ve eğitim alanında yapılabilecek olası iş birlikleri üzerine de değerlendirmeler yapıldı. Büyükelçi Charles Kayonga, merkezin modern yapısından ve sunduğu eğitim imkânlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DEV ŞENLİK
SAKIP SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ 31. YAŞINDA
PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI