RUSYA UKRAYNA'YI İŞGAL ETTİ; HALK ŞEHİRLERİ TERK ETMEYE BAŞLADI

Rusya Devlet Başkanı Putin Ukrayna'ya karşı özel askeri operasyonları başlattıklarını açıkladı.

Açıklama sonrası şehirde panik ve korku havası başladı. Yerel halk metroları sığınak olarak kullanmaya başlarken, yoğun bir göç dalgası da beraberinde geldi.

Başkent Kiev'in yanı sıra Harkov, Kramatorsk, Mariupol, Mykolaiv, Odesa kentlerinde art arda patlamalar yaşandı.Askeri operasyon kararının ve Kiev'deki patlama seslerinin ardından halk şehri terk etmeye başladı.Yollarda trafik yoğunluğu oluştuğu görüldü. Kentten, hava saldırı sirenlerinin çaldığını gösteren videolar, sosyal medyada paylaşıldı.

UKRAYNA'DAN AÇIKLAMA; 50 RUS ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ 6 RUS UÇAĞI DÜŞÜRÜLDÜ 

Ukrayna'ya yönelik Rus işgalinin başlamasının ardından ülkenin dört bir yanından çatışma haberleri geliyor.

Ukrayna askeri yetkililerinden yapılan ve teyide muhtaç açıklamada şu ana kadar 50 Rus askerinin öldürüldüğü ve 6 Rus uçağının düşürüldüğü belirtildi.

Açıklamada öldürülen askerlere ilişkin detaylı bir bilgi paylaşılmadı ve herhangi bir kanıt sunulmadı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ