RUSYA'DA AKIL ALMAZ OLAY! ARANAN SUÇLU MUMYALANMIŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Rusya Kazan'da akıl almaz olay şaşkınlık yarattı. Polislerin aradığı kanun kaçağı mumyalanmış şekilde evinin içinde bulundu. 2 yıldır firarda olan kanun kaçağını kimin mumyalayıp eve koyduğu bilinemedi.

 

Rusya’nın en çok aranan kanun kaçaklarından biri ülke gündemine oturdu… Rus istihbaratı tarafından aranan 59 yaşındaki adam önceki gün Kazan’daki bir apartman dairesinde bulundu.

Rus basınında yer alan haberlere göre ismi açıklanmayan adamın kızı Kazan’daki aile evine gidince durumu fark etti. 2 yıldır kaçak olan babasıyla görüşmeyen genç kadın eve girince kötü bir koku fark etti. Yatak odasına giden kadın yatağın üzerinde mumyalanmış halde bir erkek cesedi buldu. Bunun babasının cansız bedeni olduğunu tahmin eden kadın durumu polise bildirdi.

Mumyalanmış adamın ölüm nedeni inceleniyor.

Olay yerine gelen polis incelemeleri tamamlarken cansız bedenin 2 yıldır Rus istihbaratının aradığı adama ait olduğunu doğruladı. Mumyanın ne zaman oraya konduğunu ya da adamın kimin tarafından mumyalandığına dair incelemeleri sürdüren polis evin ödenmemiş faturasının da 3.500 dolar olduğunu duyurdu.

SÜRÜCÜLER DİKKAT! EHLİYETLERDE YAŞ SINIRI VE SAĞLIK KONTROLÜ DÖNEMİ BAŞLIYOR
SGK PRİM BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR: TAKSİT SÜRESİ 72 AYA ÇIKACAK
PENDİK OKUL SPORLARI BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ
KARTAL'DA 19 MAYIS COŞKUSU İLE GENÇLİK ENERJİSİ SAHALARDAN MEYDANLARA TAŞACAK!
MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ'DAN PENDİK'E ''HAYIRLI OLSUN'' ZİYARETİ
KARTALLI MİNİKLER HAVACILIK DÜNYASINI DENEYİMLEYEREK ÖĞRENDİ
TUZLA'DA GELECEĞİN ÇEVRECİLERİ SU ALTINI KEŞFETTİ
CHP PENDİK'TEN MARMARA MANAV TÜRKLERİ FEDERASYONU'NA ZİYARET
BORDEAUX LİMANI'NDA SALGIN ALARMI! GEMİ KARANTİNAYA ALINDI
ÇAĞRI HEYETİ BAŞKAN YARDIMCISI ERKA NARSAP'TAN SERT TEPKİ: ''CHP SAHİPSİZ DEĞİLDİR''