RUSYA'DAN YPG'YE UYARI:ÇEKİLMEDİKLERİ TAKDİRDE TÜRK ORDUSUNUN HEDEFİ OLURLAR

Türkiye ile Rusya arasında imzalanan Soçi mutabakatı sonrasında terör örgütlerinin bölgeyi terketmemesi üzerine Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov açıklama yaparak terör örgütlerinin çekilmemesi halinde Türk ordunun hedefi olacaklarını söyledi.

Kremlin Sözcüsü Peskov'a, Rusya ve Türkiye'nin Soçi'de anlaşmış olasına karşın Kürt güçlerin sınırdan çekileceğinden emin olmadığını söyleyen ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin söz konusu açıklaması soruldu.

Peskov soru karşısında, "ABD son yıllarda Kürt güçlerin en yakın müttefikiydi. Nihayetinde ise ABD Kürtleri terk etti, hatta bir bakıma onları aldattı. Kürtleri sınırda bırakıp onları neredeyse Türklerle savaşmaya ittiler" dedi.

Sputnik'te yer alan habere göre, Kürt güçlerin sınırdan çekilmemeleri halinde buralara yerleştirilmesine karar verilen Suriye sınır muhafızları ile Rus askeri polisinin çekilmek durumunda kalacağını uyarısında bulunan Peskov, "O zaman da geriye kalan Kürt oluşumlar Türk ordusunun silindir aracının altına girecek" ifadelerini kullandı.

TUZLA'DA ''MAHALLEMDE ŞENLİK VAR!'' COŞKUSU BAŞLIYOR
ŞİLE BELEDİYESİ OPERASYONUNDA 3. DALGA: HALUK LEVENT'İN KARDEŞİ DAHİL 13 KİŞİ TUTUKLANDI
PENDİK İSTANBUL'UN YATIRIM ŞAMPİYONU OLDU
KİCK BOKSTA ÜMRANİYE RÜZGÂRI: 2 ALTIN 2 GÜMÜŞ MADALYA
KARTAL'DA YAZ NEŞESİ: KARTAL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU KAPILARINI AÇTI
TUZLA'DA ÇOCUKLAR KARNE SEVİNCİNİ KÜLTÜR FESTİVALİYLE KUTLADI
PENDİKSPOR'DA ATAKAN YÜCE GÜVEN TAZELEDİ: HEDEF YENİDEN SÜPER LİG!
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEYİT CEMEVİ'NİN AŞURE LOKMASI PROGRAMINA KATILDI
TUZLA'DA MUHARREM AYI BEREKETİ:AŞURE İKRAMLARI 1 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK
HATİCE ERDOĞAN ''ESİLA'' ŞİİR KİTABININ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞUYOR