SAADET PARTİSİ KARTAL'DAN HAYIRDA YARIŞ VURGUSU:''SİYASETİ DÜŞMANLIK OLARAK GÖRMÜYORUZ''

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek genel ve yerel siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu.


​Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı, bölge gündemini ve son bir yıllık faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Hüseyin Oruç, İlçe Başkanı Hayati Durmuş, ilçe yönetimi ve kadın kolları temsilcileri katıldı.
​Durmuş: "Esnafın ve Vatandaşın Nabzını Tuttuk"
​Toplantıda söz alan İlçe Başkanı Hayati Durmuş, Kartal genelinde yürütülen saha çalışmalarına dair kapsamlı bilgiler verdi. İlçe genelindeki esnaf ziyaretlerini tamamladıklarını ifade eden Durmuş, sahadan elde ettikleri verileri ve vatandaşın taleplerini raporlayarak Genel Merkez’e ilettiklerini belirtti.


​Pazar yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini kaydeden Durmuş, siyasi anlayışlarına dair şu önemli mesajı verdi:​"Biz siyaseti bir düşmanlık alanı değil, hayırda yarışma vesilesi olarak görüyoruz. Farklılıklarımızı zenginlik kabul ediyoruz. Önemli olan, kimseyi kırmadan, dökmeden bu farklılıklara saygı duyarak hizmet üretmektir."dedi.
​Hüseyin Oruç: "Siyasetin Temeli Ahlak ve Maneviyat Olmalı"
​GİK Üyesi Hüseyin Oruç ise konuşmasında yerel basının demokrasideki kritik rolüne dikkat çekti. Mevcut ekonomik ve sosyal koşullar altında basının desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Oruç, siyaset dünyasındaki etik sorunlara da değindi.


​Siyasetteki yozlaşmanın medya yoluyla yayılmasının toplumsal zararlarına işaret eden Oruç, "Hangi partiden olursa olsun, kişilerin özel hayatına veya haksız ithamlara yönelik paylaşımların karşısındayız. Adalet Bakanı'nın tapu bilgilerinin ifşa edilmesi ne kadar yanlışsa, belediye başkanları üzerinden yürütülen karalama kampanyaları da o kadar yanlıştır. Saadet Partisi’nin temel çıkış noktası her zaman ahlak ve maneviyattır," ifadelerini kullandı.

Toplantı basın mensuplarının soru cevap kısmı ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SAADET PARTİSİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
MİLLİ ŞEHİT BOĞAZLIYAN KAYMAKAMI KEMAL BEY MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
ÜMRANİYE’YE SPOR VE YAŞAM ODAKLI YENİ BİR MERKEZ DAHA KAZANDIRILIYOR
PENDİK’TE MİNYATÜR SANATININ ZARAFETİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KREŞ ÖĞRETMENLERİNE ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI EĞİTİM
MODERN KENTİN ALTINDAKİ KADİM MEDENİYET:PENDİK TARİHİ YENİDEN YAZILIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN STK ÇIKARTMASI
PENDİK PROTOKOLÜ KURSLARI ZİYARET ETTİ
BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER EKŞİ SERBEST BIRAKILDI
“ÖZGÜRLÜĞÜN RENKLERİ” SERGİSİ ÜMRANİYE’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU