ŞADİ YAZICI;'' SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ''

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’nün lisanslı sporcuları, başarılarına hız kesmeden devam ediyor.

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü Kickboks Antrenörü Erdal Mırat, Mahmut Mırat ve İsmail Tolga Kumral, Norveç’te düzenlenen Scandinavian Açık Kick Boks Avrupa Turnuva ’sına, katıldı.


63 kg Full contacta Mahmut Mırat şampiyonluk aldıktan sonra ikinci branşta da 63 kg kick Lıghit contacta yine şampiyonluk alarak iki şampiyonluk İle turnuvayı tamamladı.
İsmail Tolga kumral, 75 kg k1 Rules contacta birinci maçını aldıktan sonra sakatlanma sonucu turnuvaya veda etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’müzün lisanslı sporcuları, uluslararası müsabakalarda İstiklal Marşımızı okutmaya, bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam ediyor. Gençlerimizi, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Gençlere her imkânın sağlandığı, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle birlikte sportif etkinliklerinde olduğu Tuzla’da, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tuzla İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle sürdürülen, Tuzla’da Spor Zamanı Projesi’nde yüzmeden tenise, basketboldan eskrime, voleyboldan okçuluğa farklı branşların yer aldığı kurslarla birlikte okullara yapılan spor alanları ile sağlıklı nesiller yetiştiriliyor.

MEKER ATÖLYELERİ KARTALLI ÖĞRENCİLERİ VE TEKNOLOJİYLE BULUŞUYOR
YARIYIL TATİLİ ÜMRANİYE’DE SPOR, KÜLTÜR VE BİLİMLE RENKLENİYOR
240 KARTALLI VATANDAŞ DUALARLA UMREYE UĞURLANDI
SINIR HATTINDAKİ BAYRAK PROVAKASYONUNA DARBE 14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİNDEN MEHMET SALİH USTA'YA TAZİYE ZİYARETİ
SINIRDA KİRLİ PROVAKASYON: TÜRK BAYRAĞINA UZANAN HAİN ELLERE SERT TEPKİ!
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU: 12 GÖZALTI
PESİAD VE ALİBABA.COM'DAN DEV İŞBİRLİĞİ:ÜYELERE ÖZEL E-İHRACAT SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
ZAFER PARTİSİ'NİN PENDİK İLÇE BAŞKANI SEYFİ ERGİN OLDU
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI STK VE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ