''ŞAİR EVLENMESİ''ADLI TİYATRO OYUNU ÜMRANİYELİLERLE BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi Kültür sanat sezonu kapsamında yetişkinler için ''Şair Evlenmesi'' adlı tiyatro oyunu ile tiyatroseverleri buluşturacak. Oyun 28 Ekim Cuma akşamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde saat:19:30'da başlayacak.

MÜZİKAL OLARAK İLK KEZ UYARLANAN BİR OSMANLI KOMEDİSİ 

Geleneksel tiyatromuzun Batılı anlamdaki ilk uyarlaması olan Şair Evlenmesi’nde görücü usulü evlilik üzerinden yaşanan bir karmaşa anlatılıyor.

Müştak Efendi, günlük yaşayan ve gelecek kaygıları olmayan bir tüccardır. Baba dostu Hikmet Bey'e danışmadan izdivaca kalkışır. Ancak bu izdivaçta kandırıldığını anlar. Aile büyüklerine ve dostlarına danışmadan büyük işlere kalkışan Müştak Efendi'yi zorlu bir süreç beklemektedir. İş işten geçtikten sonra durumu kurtarmaya çalışır. Üstelik Ziba Dudu bu evlilik oyununda hem Müştak Efendi'nin yanındadır hem de karşı tarafın yanında. Olaylar çıkmaza girer ve karmaşa devam eder. Mahallenin bekçisi Atak Köse ve Ebüllaklaka da olaylara müdahil olur. Müştak Efendi'yi finalde bir sürpriz bekler. Oyunun finali, onun hayatı ve geleceği üzerine kuruludur. Asırlık oyun Şair Evlenmesi, ilk kez uyarlanmış hali ve müzikal Bir Osmanlı Komedisi adıyla sahnelerde.

PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
KARTAL'DA SANAT BULUŞMASI
İZMİR'DE SEFERHİSAR BELEDİYESİ'NE ''RÜŞVET'' OPERASYONU:6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
TUZLA'DA YAZ BOYUNCA AÇIK HAVA ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI