Tayyar, Küçük'ün doğru olmayan bilgilerle kesin hükümler verdiğini iddia ederek, "Burası mahkeme değil, Cem Küçük de mahkeme başkanı değil" diyerek tepki gösterdi.
"Mahkeme Başkanı Değilsin, Hüküm Veremezsin"
Programda, İBB davasıyla ilgili MASAK ve BDDK raporlarındaki "66 milyar-20 milyar" detayı tartışılırken gerginlik tırmandı. Cem Küçük'ün "Bu dosyadan çok kolay kurtulacaklarını sanmıyorum" demesi üzerine Tayyar, "Hüküm kararı olmadan ona suçlu muamelesi yapamazsınız. Burası bir mahkeme salonu değil. Cem Küçük de mahkeme heyeti başkanı değil. Dolayısıyla hüküm veremezsiniz" ifadeleriyle Küçük'ü eleştirdi.
"Raporları Yanlış Yorumluyorsun"
Tayyar, Küçük'ü raporları okumamakla ve yanlış bilgi vermekle suçladı. "BDDK raporu, MASAK raporu, ben bunların hepsini okudum ama BDDK raporuyla ilgili de yanlış bilgi veriyorsun" diyen Tayyar, Küçük'ün raporlardaki 66 milyar TL'lik kredi çekildiği bilgisini söylerken, bu miktarın 20 milyarlık kısmının eski borçlara ödendiği detayını gizlediğini öne sürdü. Tayyar, Küçük'ün bu durumunu "bilinçli olarak gizlemek" şeklinde yorumlayarak, "İtiraz ediyorum" dedi.
YSK'DAN CHP'NİN İSTANBUL İL KONGRESİ İÇİN DURDURMA TALEBİ
9 KASIM’A KADAR SÜRECEK“MEMLEKET GÜNLERİ” BAŞLADI
SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇT'AN ROJİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI
PESİAD İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI
İTÜ'DEN NATO ETKİNLİĞİNE PROTESTO: ''NATODAN ÇIKALIM,AB-D'Yİ KOVALIM''
ALTINDA YENİ REKOR:ÇEYREK ALTIN 10 BİN LİRAYI GEÇTİ
ÇALIŞMADAN EMEKLİLİKTE YENİ DÖNEM:İSTEĞE BAĞLI SİGORTA İLE MAAŞ BAĞLANACAK
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ SPORDA ÖRNEK HİZMET ANLAYIŞI
DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ HAKAN TOSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
ADD KARTAL ŞUBESİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KONFERANSI