SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİLERİ DEVAM EDİYOR

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi’nin “Yıl Sonu Sergileri” kapsamında düzenlediği ikinci sergi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 3 Haziran’a kadar açık kalacak sergide 9 farklı branştan toplam 250 eser yer alıyor.

 

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi’nin “Yıl Sonu Sergileri”nin ikincisi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Sergide, kursiyerlerin yıl boyunca ürettiği 250 eser beğeniye sunuldu. Sergide; seramik, ahşap oyma, Boşnak kilim, ipek halı, cam füzyon ve süsleme, fotoğrafçılık, Osmanlı süsleme ve taş işleme sanatı, resim ve karakalem dallarında üretilen eserler sergileniyor. Pendik Belediyesi’nin yıl boyunca düzenlediği sanat kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmalarından oluşan sergi, açılış gününde yoğun ilgi gördü.

3 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek

Sanatın farklı dallarını bir araya getiren Pendik Belediyesi Sanat Akademisi “Yıl Sonu Sergileri”, 3 Haziran’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR
BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: SAPIK TACİZCİ YAKALANDI
KÜTÜPHANELER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ