SANAT VE EL EMEĞİ KARTAL BELEDİYESİ FUAYE ALANINDA BULUŞTU

Kartal Belediyesi Kasım ayı kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Takı By Karanfil ve Ev Tekstili” isimli karma sergiye ev sahipliği yaptı.

 

29 Kasım’a kadar açık kalacak sergide Kartallılar, birbirinden farklı eserler ortaya koyan üreticilerin el emeklerinin ürünlerini inceleme ve satın alabilme fırsatı buluyor.

 

Renklerle dans…

Karma sergide birbirinden farklı isimler, yine her biri ayrı güzellik ve özgünlükteki üretimleri ile etkinliğe renk katıyor.

Uzun yıllardır resim sanatına gönül vermiş bir isim olan Hülya Köklü de bu renk cümbüşü sunan sergide, dikkat çeken eserlerin üreticileri arasındaki yerini alıyor.

Çalışmalarında yağlı boya tekniğini ustalıkla kullanan sanatçı, doğadan ilham alan tablolarıyla sergiyi ziyarete gelenleri adeta büyülüyor.

Zaman zaman fotoğraf ve reprodüksiyon teknikleriyle de eserlerini zenginleştiren Köklü’nün tabloları, sergiye gelen ziyaretçileri, renk uyumu ve detayları ile kendilerine hayran bırakıyor.

“Sanat, insanın iç dünyasını yansıttığı bir pencere. Bu sergide eserlerimi sanatseverlerle buluşturmak benim için büyük bir mutluluk,” diyen sanatçı, kendisine bu imkânı sağlayan Kartal Belediyesi ailesine destekleri için teşekkür etti.

El emeği şaheserlere ziyaretçilerin ilgisi yoğun oldu

Takı tasarımında 15 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Karanfil Sekmen ise ilk kez bir karma sergide yer alıyor. Kartal Belediyesi’nin sunduğu destekle düzenlediği bu etkinlikte, estetik ve özgünlüğü bir araya getiren Sekmen’in takıları, sergiyi ziyaret eden Kartallılar’ın beğenisini kazandı.

Modern ev tekstili ürünleriyle sergideki farklı bir alanı temsil eden Merve Hekim’in, kumaşlarını bizzat dikerek ürettiği runner ve sufla tasarımları ise sergiye gelerek evine şıklık katmak isteyen katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Kartal Belediyesi fuaye alanında 29 Kasım’a kadar devam edecek olan “Takı By Karanfil ve Ev Tekstili” karma sergisi, sanat ve el emeğinin büyüsünü bir arada sunarak ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

GARANTİ BBVA ÇÖKTÜ MÜ?İŞLEM YAPILAMIYOR
PESİAD'DAN DEPREM FARKINDALIĞI VE YARISI BİZDEN KAMPANYASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
MATTİA AHMET MANGUZZİ'NİN ADI PENDİK'TE YENİ AÇILACAK SPOR KOMPLEKSİNDE YAŞAYACAK
KARTAL BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ ÜÇÜNCÜ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
KARTAL ARAMA KURTARMA EKİBİNDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET
OSMANİYE'NİN SEVİLEN VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ HALKIN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYOR
1 MAYIS'TA GÖZALTINA ALINAN KİŞİ SAYISI 409'A ÇIKTI
YARISI BİZDEN KAMPANYASI 875 BİN TL'YE ÇIKTI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK