SARAÇHANE İKİNCİ GÜNDE DE DOLDU TAŞTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göz altına alınması ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in çağrısıyla Saraçhane önüne toplanan binlerce yurttaş İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto etti.

CHP Lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından İstanbul'a gelerek vatandaşları Saraçhane'deki İBB binası önünde toplanmaya çağırmıştı.Özel’in çağrısına on binlerce kişi karşılık verirken, çevre illerden gelen yurttaşlarda Saraçhane'ye akın etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş burada toplanan kalabalığa hitap etti.

Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve oğlu Selim İmamoğlu’nun da katıldığı coşkulu buluşmada, Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birer konuşma yaptı.“Bundan sonraki süreçte kimse CHP’den salonlarda, binalarda siyaset beklemesin. Bundan sonra sokaklardayız, meydanlardayız” diyen Özel, gözaltındaki İmamoğlu ile birlikte, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e olan desteğini dile getirdi. İstanbullulara sağladığı sosyal hizmetlerle gönüllere giren İmamoğlu’na karşı hazımsızlık besleyen iktidarın kumpas kurduğuna vurgu yapan Özel, “Buradan herkes bilsin ki, Ekrem Başkan ne yolsuzluğa bulaşır ne de terörle ilgisi olur. Tayyip Erdoğan, sıkışınca, FETÖ’cülere kendi Genelkurmay Başkanı’nı ‘terörist’ ilan ettirmiş, yıllar sonra da ‘Milli ordumuza kumpas kurdular’ demiş biridir. O yüzden Tayyip Erdoğan dedi diye, Ekrem İmamoğlu gibi vatanını, milletini seven, yoksulu kendi evladından ayrı görmeyen, şefkatli, çalışkan, namuslu bir evlattan ne hırsız çıkar ne yolsuz çıkar ne terörist çıkar” dedi.

 

 

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ