SARMA SİGARAYA ALIMI YASAKLANDI

Sigara satışlarına getirilen zamlardan sonra vatandaşların yöneldiği sarma sigara 1 Temmuz'dan sonra yasaklanıyor. Resmi Gazetede yayımlanan karara göre dolu olarak satışa sunulan makaron veya yaprak sigara kağıdı satışı yasaklanıyor.

Vatandaşın sarma sigaraya yönelmesi sonrasında satışları artan tütüncülere bir yasak daha geldi. Sarma sigara satan tütüncüler 1 Temmuz'dan sonra satış yapamayacak. Resmi Gazetede yayımlanan karara göre makaron ve sigara kağıdına tütün doldurup satış yapan işletmelere 3 yıldan 6 yıla varan hapis cezası verilecek.

Ayrıca 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren de Tarım ve Orman Bakanlığından yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapmak yasaklanacak.

YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR
MARMARA'DA 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HALK GÜNÜ KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL’DA DÜNYA KÜLTÜRLERİ BULUŞUYOR