SARMA SİGARAYA ALIMI YASAKLANDI

Sigara satışlarına getirilen zamlardan sonra vatandaşların yöneldiği sarma sigara 1 Temmuz'dan sonra yasaklanıyor. Resmi Gazetede yayımlanan karara göre dolu olarak satışa sunulan makaron veya yaprak sigara kağıdı satışı yasaklanıyor.

Vatandaşın sarma sigaraya yönelmesi sonrasında satışları artan tütüncülere bir yasak daha geldi. Sarma sigara satan tütüncüler 1 Temmuz'dan sonra satış yapamayacak. Resmi Gazetede yayımlanan karara göre makaron ve sigara kağıdına tütün doldurup satış yapan işletmelere 3 yıldan 6 yıla varan hapis cezası verilecek.

Ayrıca 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren de Tarım ve Orman Bakanlığından yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadan tütün ticareti yapmak yasaklanacak.

PENDİKSPOR'DA ATAKAN YÜCE GÜVEN TAZELEDİ: HEDEF YENİDEN SÜPER LİG!
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEYİT CEMEVİ'NİN AŞURE LOKMASI PROGRAMINA KATILDI
TUZLA'DA MUHARREM AYI BEREKETİ:AŞURE İKRAMLARI 1 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK
HATİCE ERDOĞAN ''ESİLA'' ŞİİR KİTABININ İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KARTAL’DA AŞURE BEREKETİ VE DAYANIŞMA RUHU
PENDİKSPOR'DA TRANSFER SEZONU ONURALP ÇAKIROĞLI İLE AÇILDI İMZALAR ATILDI
TAMAR TANRIYAR HAKKINDA GÖZALTI KARARI
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAPASİTE AŞIMI ALARMI!
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI
ERKEK OLDUKLARI İÇİN OTELE ALINMAYAN AVUKATLAR HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI