SEDAT PEKER' LE VİDEOSU ÇIKAN HADİ ÖZIŞIK PROGRAMLARDAN KOVULDU

Sedat Peker'le videosu çıkan Gazeteci Hadi Özışık'ın TV 100 kanalı ve Habertürk programlarından kovulduğu ileri sürüldü.


Medyakoridoru'nun haberine göre, tv100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" programının yorumcularından olan Hadi Özışık'ın programla ilişiği kesildi. Haberde, kararın bu sabah tebliğ edildiği ve Özışık'ın yakın çevresiyle de durumu paylaştığı belirtildi.

SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR PROGRAMA ARA VERDİM

Independent Türkçe'ye konuşan Hadi Özışık ise söz konusu iddiaları yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, "Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim" dedi.
Moderatörlüğünü Ahu Özyurt'un üstlendiği programda Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Hadi Özışık ve Metin Özkan yorumcu olarak yer alıyordu.

Öte yandan Hadi Özışık'ın yorumculuk yaptığı HaberTürk TV'den de kovulduğu öne sürüldü.  

PENDİKSPOR VANSPOR FK PUANLARI BÖLÜŞTÜ:1-1
ELMAS BAYRAKTAR'IN ACI GÜNÜ: KENAN BAYRAKTAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YSK'DAN CHP'NİN İSTANBUL İL KONGRESİ İÇİN DURDURMA TALEBİ
9 KASIM’A KADAR SÜRECEK“MEMLEKET GÜNLERİ” BAŞLADI
SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇT'AN ROJİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI
PESİAD İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI
İTÜ'DEN NATO ETKİNLİĞİNE PROTESTO: ''NATODAN ÇIKALIM,AB-D'Yİ KOVALIM''
ALTINDA YENİ REKOR:ÇEYREK ALTIN 10 BİN LİRAYI GEÇTİ
ÇALIŞMADAN EMEKLİLİKTE YENİ DÖNEM:İSTEĞE BAĞLI SİGORTA İLE MAAŞ BAĞLANACAK
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ SPORDA ÖRNEK HİZMET ANLAYIŞI