ŞEHİT AİLELERİNİN BAYRAM ÖNCESİ GÖNÜLLERİNİ ALDILAR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu Tuzla'da yaşayan şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. 

Şehitlerimizin emaneti olan ailelerle gerçekleşen ziyarette vatanın bekası için milletin birlik ve bütünlüğü uğruna şehadet makamına erişen şehitlerimize dua edildi.
Vatan uğruna çekinmeden canlarını ortaya koyan şehitlerimizin aileleri ziyaret edilirken herhangi bir ihtiyaç ve isteklerinin olup olmadığı soruldu.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu ziyaretlerinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın selamını şehit ailelerine ileterek, yaklaşan Kurban Bayramlarını kutladı.
Şehit aileleri, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek ''Her zaman yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'ya ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'na teşekkür ederiz'' dedi.

MATTİA MANGUZZİ SPOR KOMPLEKSİ PENDİK'TE HİZMETE AÇILDI
AKTİF YAŞ AL PROJESİ İLE MAYIS AYI DOLU DOLU GEÇECEK
YIL SONU SERGİLERİNİN İLKİ BAŞLADI
HER ŞEYİ DEĞİŞTİREN BİR YÜREK ANNE KADIN EMEĞİ PAZARI AÇILDI
ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ SERİKSPOR TARİH YAZDI
PESİAD DOÇ.DR.NEVAL KONUK HALLAÇOĞLU'NU AĞIRLADI
KARTAL'DA ENGELLİLER HAFTASI MAÇINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU
ÜMRANİYE DÖNÜŞÜYOR: HEKİMBAŞI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJE ALANININ %80’İ TAMAMLANDI
CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ