SEL FELAKETİNDE ACI BİLANÇO;ÖLÜ SAYISI 8'E ÇIKTI

Giresun'da Dereli Tirebolu Doğankent'i de içine alan sel felaketi sorası hayataını kaybeden vatandaşların sayısı 8'e çıktı.Dere kenarında yapılan ilçe sel felaketi nedeniyle sular altında kalırken yüzlerce ev ve dükkan zarar gördü.

Giresun Dereli'de meydana gelen sel felaketi sonrası arama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Arama ve kurtarma çalışmalarında bir vatandaşın daha cesedi bulundu.

Dereli Doğankent ve Tirebolu'da meydana gelen sel felaketi sonrasında 7 kişi hayatını kaybetti. Bu sabah yeniden başlayan arama ve kurtarma çalışmalarında 1 vatandaşın daha cansız bedenine ulaşıldı. Gelen haberler sonrası sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 8' çıktı.

İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
KOCAELİ'DEKİ FABRİKA YANGININDA FLAŞ GELİŞME:BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 7 PERSONEL GÖZALTINDA!
VENEZUELA'DA 7.2 VE 7.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM FELAKETİ
“PENDİK OKUL SPORLARI ÖDÜL TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ OYUN PARKI KAPASİTESİ ARTTIRILDI
YEŞİLAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI MEHMET AYDOĞMUŞ:''SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
CHP'DEN İSTİFA EDEN CEMİL TUGAY:''ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ PARTİDE BULUŞACAĞIZ''
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN PENDİK’E ÇIKARTMA: DEV PROJELER YERİNDE İNCELENDİ!
''HUZUREVİ AKTİF YAŞAM PROJESİ'' BAŞLADI