SEL FELAKETİNDE KAYBOLAN 6 KİŞİ ARANIYOR

Düzce'de sel felaketinde hayatını kaybeden 7 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. 6 kişi ile ilgili arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Jandarma Arama-Kurtarma (JAK), AKUT, AFAD, Düzce Arama ve Kurtarma Ekibi (DAKE), İHH Arama-Kurtarma, Ulusal Keşif, Arama ve Kurtarma (UKSAR) ile diğer ekipler, selden en fazla etkilenen Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ve Uğurlu ile merkeze bağlı Melenağzı köylerinde toplandı.

17 Temmuz Çarşamba akşamı ve 18 Temmuz Perşembe gecesi etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti. Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

Dün yürütülen arama kurtarma çalışmalarında Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyleri arasındaki dere yatağında kayıp olarak aranan 42 yaşındaki Fatma Töngel'in cesedi bulunmuştu.

BALIK SEZONU AÇILDI: HAMSİ BOLLUĞU KAPIDA
SÜLEYMAN TURAN YENİDEN İYİ PARTİ'YE GEÇTİ
PENDİK ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ
HABERTÜRK VE SHOW TV'YE OPERASYON! 121 ŞİRKETE EL KONULDU GÖZALTILAR VAR
ÜMRANİYE’DE 21 PARKTA DÜZENLENEN ÇOCUK FESTİVALİNE 44.500 KİŞİ KATILDI
AYM CHP'NİN KURULTAY DAVASINA BAKAN MAHKEMENİN BAŞVURUSUNU REDDETTİ
BEYKOZ BELEDİYESİNDE SİYASİ DEPREM! İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ
İSRAİL'DEN TÜRKİYE'YE KÜSTAH TEHDİT! ANKARA'YI DA VURURUZ
İZMİR'DE KARAKOL SALDIRISIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞME:16 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA EĞLENCELİ BAŞLANGIÇ