SERDAR DİZDAR VE BETÜL ÇAMDERELİ ÇİFTİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI

​Sakarya’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Adnan ve Şennur Dizdar çiftinin oğulları Serdar Dizdar, Betül Çamdereli ile evlilik yolunda ilk resmi adımı attı. Genç çift, düzenlenen görkemli bir törenle nişanlanarak mutluluklarını taçlandırdı.



​Runafes Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nişan merasimi, aile yakınlarının ve seçkin davetlilerin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.

Şıklıklarıyla göz kamaştıran Betül ve Serdar çiftinin nişan yüzüklerini, aile büyükleri iyi dilekler eşliğinde taktı. Yüzüklerin takılmasıyla birlikte salonda duygu dolu anlar yaşanırken, resmiyet kazanan bu beraberlik davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
​Eğlence Doruğa Çıktı
​Törenin ilerleyen saatlerinde duygusallık yerini neşeye bıraktı. Davetliler, geleneksel halaylar ve oyun havalarıyla genç çiftin mutluluğuna ortak olurken; gece, hafızalarda kalacak renkli görüntülerle noktalandı.
​Özgür İstanbul Gazetesi olarak, evlilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Betül Çamdereli ve Serdar Dizdar çiftini tebrik eder, ailelerine hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

TUZLA'YA UNESCO TARAFINDAN ''TSUNAMİYE HAZIR KENT'' SERTİFİKASI VERİLDİ
BAŞKAN AHMET CİN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
İZMİR'DE MİTİNG GERGİNLİĞİ: CUMHURİYET MEYDANI'NDA POLİS MÜDAHALESİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI:''TÜRKİYE YENİ DÖNEMİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK''
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
CHP PENDİK'TEN KADIKÖY'DE DEMOKRASİ ÇIKARTMASI:''HALKIN İRADESİ YOK SAYILAMAZ!''
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN GENEL MERKEZE GİDECEĞİ TARİHİ BELLİ OLDU
CHP'NİN İKİ İL BAŞKANLIĞI'NDAN SOSYAL MEDYA HESAPLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR