SINAV SORUSUYLA ÖĞRENCİLERE HAKARET EDEN ÖĞRETMENE SORUŞTURMA

Adana ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeninin sınav sorusuyla öğrencilere hakaret etmesi sosyal medyada tepki yarattı. Adana Valisi bahsi geçen Din Öğretmeni hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Çukurova Anadolu Lisesi'nde meydana gelen olayda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni tarafından öğrencilere sınav sorusu üzerinden hakaret edildi.Bir öğrenci tarafından sosyal medyada yayılan ve sert tepkilere neden olan Öğretmen hakkında Valilik soruşturma başlattı.İşte Din ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni tarafından öğrencilere hakaret içeren o yazı;

"'Okullarda öğretilen her şey hayatın bir yerinde mutlaka insanın karşısına çıkıyor, bu ne işime yarayacak, şu ne işime yarayacak diyen tipler de hayatla ilgili en ufak bir problemde çözümü düşünecek esneklikte beyin yapıları olmadığından apışıp kalıyorlar. Okul, eğitim elbette her şey değildir ama çok şeydir. Özellikle sosyal bilimler alanında öğrenilenler zamanla yaşamın bizzat içinde ortaya çıkıp hayat kurtarmaktadır.' Kendini, ailesini, toplumunu aşağılayan ama batı hayranlığı tavan yapmış 12'nci sınıf eşit ağırlıkta okuyan 'Melahat kızımız', 'Hocam din dersinde bu kadar şeyi öğrenmek zorunda mıyım?' diye bir cümle kurabiliyor. Bu paragrafa göre Melahat nasıl bir kişilik yapısındadır? (15 Puan)" şeklinde soru ve Melahat hakkında hakaretler içeren şıklar hazırlaması, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2026-2027 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
PENDİKSPOR YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU: HEDEF PLAY-OFF
BAŞKAN AHMET CİN:''YAĞMUR VE ATIK SU KANALI UZUNLUĞU 105 KM'Yİ BULDU''
ORFA YAPI PENDİKSPOR SİVAS'TA DAĞILDI:1-4
EYÜPSULTAN'DA BAŞKANVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİ CHP ADAYI CAFER PARLAK KAZANDI
PESİAD 2.TEDARİKÇİ GÜNLERİ 21 EKİM'DE BAŞLIYOR
SOSYAL MEDYADA 15 YAŞ SINIRI RESMİ GAZETEDE:DOĞRULAMAYAN HESAP AÇAMAYACAK
YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI MERT POLAT:''ÖZGÜR ÖZEL LİDERLİĞİNDE İKTİDARA YÜRÜYORUZ''
ATAŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
PENDİK’TE 30 YILLIK TECRÜBE VE GÜVEN: ŞİFA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR