SİVASLI DERNEK BAŞKANLARI ÜMRANİYE'DE BİR ARAYA GELDİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Sivas’a bağlı ilçe ve köy dernek başkanlarıyla  düzenlenen istişare toplantısında buluştu.

 

Başkan Yıldırım, İstanbul Sivaslılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanları, meclis üyeleri ve STK temsilcileriyle Tantavi Sosyal Tesisleri’nde istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkan Yıldırım programda yaptığı konuşmada, “Sivas’ın 16 ilçesinden, 10 tanesini gezdiğini belirterek, gittiği her yerde çok güzel karşılandığının altını çizdi. Kendisini de bir Sivaslı olarak addeden Başkan Yıldırım, “Ümraniye’mizde, Sivaslıların sayısı oldukça fazla.

Dernek buluşmalarını ve insanların bir araya gelip, kaynaşmasını çok önemli buluyorum. Biz yine hizmete talibiz. İstanbul’da ve Ümraniye’de desteklerinizi bekliyoruz. Hakkımızda inşallah hayırlısı olur. Hepinize de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN İLK TAM ZAMANLI GÜNDÜZ BAKIMEVİ İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, YKS TERCİH ÇADIRINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DOLANDIRICILIK SUÇUNDA İBAN KULLANDIRAN SANIKLARA YENİ DÜZENLEME
GAZETECİ CEM KÜÇÜK GÖZALTINA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİ EKİPLERİ BALIKESİR ORMAN YANGININA MÜDAHALE EDİYOR
TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ