SLOVAKYA BANOVCE NAD BEBRAVYOU BELEDİYE BAŞKANI PENDİK'TEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Robert Gasparik ve beraberindeki heyeti Pendik’te ağırladı. Heyet, yatırımları yerinde incelerken hayranlıklarını dile getirdi.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Robert Gasparik,Slovakya Parlamento Sözcüsü Michal Bartek ve beraberindeki heyeti Pendik’te ağırladı. İlçede yapılan ve planlanan yatırım, proje ve hizmetler hakkında bilgi veren Ahmet Cin, buluşma sonrasında heyete hediye takdiminde bulundu.

Tesisleri gezen Slovak heyet, hayranlığını dile getirdi

Pendik’e gelerek yatırımları inceleyen Slovak heyet, Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi, Vefa Kıraathanesi, Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi gibi pek çok tesisi gezdi. Pendik’te yürütülen uygulama örneklerini yerinde incelemek, hizmet binalarını öğrenmek, kardeş şehir ilişkilerini geliştirmek ve ortak projeler yürütmek amacıyla yapılan ziyarette heyet, gezdikleri tesislere duydukları hayranlığı dile getirdi.

Yatırımları ve projeleri not alan Slovak heyet, bu alanlardaki çalışmaları örnek alarak sürdüreceklerini belirterek “Özellikle vatandaşların konforu ve refahı için yapılan çalışmalar farkındalık sağlıyor.” ifadelerinde bulundu.

 

ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI
AÇIK HAVA TİYATROLARI ''GAZZE AĞIDI'' İLE SONA ERDİ