SLOVAKYA BANOVCE NAD BEBRAVYOU BELEDİYE BAŞKANI PENDİK'TEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Robert Gasparik ve beraberindeki heyeti Pendik’te ağırladı. Heyet, yatırımları yerinde incelerken hayranlıklarını dile getirdi.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Slovakya Banovce Nad Bebravou Belediye Başkanı Robert Gasparik,Slovakya Parlamento Sözcüsü Michal Bartek ve beraberindeki heyeti Pendik’te ağırladı. İlçede yapılan ve planlanan yatırım, proje ve hizmetler hakkında bilgi veren Ahmet Cin, buluşma sonrasında heyete hediye takdiminde bulundu.

Tesisleri gezen Slovak heyet, hayranlığını dile getirdi

Pendik’e gelerek yatırımları inceleyen Slovak heyet, Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi, Vefa Kıraathanesi, Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi gibi pek çok tesisi gezdi. Pendik’te yürütülen uygulama örneklerini yerinde incelemek, hizmet binalarını öğrenmek, kardeş şehir ilişkilerini geliştirmek ve ortak projeler yürütmek amacıyla yapılan ziyarette heyet, gezdikleri tesislere duydukları hayranlığı dile getirdi.

Yatırımları ve projeleri not alan Slovak heyet, bu alanlardaki çalışmaları örnek alarak sürdüreceklerini belirterek “Özellikle vatandaşların konforu ve refahı için yapılan çalışmalar farkındalık sağlıyor.” ifadelerinde bulundu.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİ'NDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI