SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA PENDİK'İN CADDELERİ TAZYİKLİ SUYLA YIKANDI

Türkiye hafta sonu koronavirüs tedbirleri kapsamında 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına girdi; ama Pendik Belediyesi boş durmadı.

Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Sosyal Destek Hizmetleri ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen hummalı şekilde çalıştı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu tüm ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Pendik Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Sosyal Destek Hizmetleri ekipleri hummalı şekilde çalıştı.

Fen İşleri Ekipleri; kaldırım tamiri, ana cadde bordür ve set boyama, alan ve çevre düzenlemesi, yol açma-genişletme, asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirirken Temizlik İşleri Ekipleri, Pendik’in tüm sokak ve caddelerini temizledi. Park ve Bahçeler Ekipleri ise pandemi döneminde tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarını yapmaya başladı.

YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR
BAKAN YERLİKAYA DUYURDU: SAPIK TACİZCİ YAKALANDI
KÜTÜPHANELER YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA YENİ DÖNEM ÖNCESİ BAKIM VE ONARIM DESTEĞİ