SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLERE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Nevşehir Valiliği, Türkiye’nin gözde turistik rotalarından biri olan Kapadokya’nın Nevşehir ilçesinde Türk bayrağı asılı direğe çıkarak, direk dansı yapan yabancı uyruklu kişi hakkında adli işlem başlatıldığını duyurdu.

 

Nevşehir’in Uçhisar beldesinde çekilen bir video sosyal medyanın gündemine oturdu.Yabancı uyruklu bir turistin Türk bayrağı asılı direkte dans ettiği anların sosyal medyada yayılması üzerine Nevşehir Valiliği harekete geçti. Valilik, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ADLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI 

Dans eden turist hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 300 ve 301. maddeleri kapsamında adli işlem başlattı.

Milli VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGISIZLIK

Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, soruşturmanın devam ettiği belirtilerek “Aziz milletimizin milli ve manevi değerlerine yönelik saygısızlık olarak gördüğümüz bu menfur hadise, Valiliğimiz tarafından büyük bir titizlik ve hassasiyetle takip edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

ŞEHİT MÜHENDİS ZAHİDE GÜÇLÜ EKİCİ BİLİM MERKEZİ'NDEN İLK ROKET DENEMESİ
PENDİKSPOR'UN 2025-2026 SEZONUNUN ANA SPONSORU ATKO GRUP OLDU
İSTANBUL VALİLİĞİ STANT AÇIP YÜKSEK SESLE YARDIM TOPLAMA FAALİYETLERİNİ YASAKLADI
SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLERE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
MARMARAY'DAN FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ EK SEFER AÇIKLAMASI
ÜNLÜ FENOMENLERE ŞOK! SOSYAL MEDYA HESAPLARINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ
SIFIR ATIK BİLİNCİ MİNİK KALPLERDE FİLİZLENİYOR!
PENDİK KORUSU’NA RENKLİ DEV KAYDIRAK
ORTA-DUMLUPINAR MAHALLELERİNDEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SONA YAKLAŞILDI
BURSA'DA ORMAN YANGINI! EKİPLERİN MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR