SPOR CADDESİ YENİLENİYOR

 Kartal Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirme ve güzelleştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Spor Caddesi’nde gerçekleştirilen yeşillendirme ve düzenleme çalışmaları sayesinde cadde, daha güzel bir görünüme kavuştu.

 

 

Çocuklar İçin Park

 

Daha önce Kartal Stadı’nın bulunduğu alandaki yıkım çalışmalarından sonra, Spor Caddesi üzerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenleme ve yenileme, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ise yeşillendirme çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, cadde üzerinde Kartallı minikler ve ailelerinin kullanımı için ‘Çocuk Parkı’ yapıldı.

 

“Spor Caddesi’ndeki Çalışmalar Devam Edecek”

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, söz konusu yenileme ve düzenlemelerin Kartal’ın birçok noktasında eş zamanlı ilerlediğini kaydederek, Spor Caddesi’ndeki çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Başkan Gökhan Yüksel; “Kartal’a artı değer katacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstasyon Caddesi’ndeki aydınlatma ve düzenleme çalışmalarımızdan sonra, Spor Caddesi’nde de yeşillendirme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdik. Komşularımızın istekleri doğrultusunda, daha güzel bir Kartal için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BDDK'DAN KREDİ KARTI YAPILANMASINA İLİŞKİN YENİ KARAR
ÖZGÜR ÖZEL'E BİR SORUŞTURMA DAHA
ÜMRANİYE'DE AŞURE BEREKETİ 20 BİN KİŞİYLE PAYLAŞILDI
SREBRENİTSA SOYKIRIMI 30. YILI’NDA 30 FOTOĞRAFLA ANLATILIYOR
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YİĞİT BULUT HAYATINI KAYBETTİ
BAŞKAN YILDIRIM, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BOĞAZ TURU YAPTI
SREBRENİCA KATLİAMININ 30. YILINDA HAYATINI KAYBEDENLER KARTAL’DA ANILACAK
BAŞKAN YILDIRIM, HAC VAZİFESİNİ YERİNE GETİREN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR
TUTUKLU BULUNAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÇALIK YOĞUN BAKIMA ALINDI
PENDİK BELEDİYESİNİN YENİLEDİĞİ ÇAMÇEŞME PARKI HİZMETTE