SREBRENİTSA SOYKIRIMINA DESTEK VEREN YAZARIN NOBEL ÖDÜLÜ ALMASINA TEPKİ

Srebrenitsa katliamını savunan ve destek veren yazarın Nöbel ödülüne layık görülmesi tepki yaratmaya devam ediyor. Nobel Ödüllü yazar Aziz Sancar Srebrenitsa soykırımına destek veren yazarın Nöbel Ödülüne layık görülmesine tepki gösterdi.

 

Nobel Ödüllü yazar  Prof. Dr. Aziz Sancar, Srebrenitsa soykırımına destek veren yazar Peter Handke’ye Nobel Edebiyat Ödülü verilmesine tepki gösterdi.

Prof. Dr. Aziz Sancar Nobel Ödülünün  Srebrenitsa soykırımına destek veren yazara verilmesiyle ilgili şöyle konuştu;

“Srebrenitsa soykırımı şehitlerinin yeşile sarılmış dizi dizi tabutlarının bir resmi vardı. O resmi 5 yıl ofisimin girişindeki ismimin yanındaki tabelaya astım ki her gün bu soykırımı hatırlayayım. Boşnak kardeşlerimize de Sırpların “Türk” dediklerini ve bu soykırımında Türkleri oldürdüklerini düşündüklerini Batı basınında da okudum. Bunun acısını hâlâ içimde taşırım. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar.”

KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN MARMARA İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ MESAJI
BAŞKAN AHMET CİN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİSİ'NE BAŞKANLIK ETTİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN PENDİK'TE YAŞAM VADİSİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ