SREBRENİTSA SOYKIRIMI'NDA HAYATINI KAYBEDENLER KARTAL'DA ANILACAK

11 Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusunun, Srebrenica'yı işgal ederek genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek demeden 8 binin üzerinde canı katledilişinin 26. yılı için bir anma programı düzenlenecek.

Srebrenitsa Soykırımı’nda Hayatını Kaybedenler, Kartal’da Anılacak

11 Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusunun, Srebrenica'yı işgal ederek genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek demeden 8 binin üzerinde canı katledilişinin 26. yılı için bir anma programı düzenlenecek.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Kartal Belediyesi’nin birlikte hazırladığı program kapsamında; 11 Temmuz Pazar günü saat 18.00’da Kartal Meydanı'nda yer alan Srebrenica Boşnak Soykırımı Anıtı’na çelenk konulacak.

Srebrenitsa Boşnak Soykırımı’nda hayatını kaybeden canlar ve soykırımın dinmeyen acısı, 26. yılında anılacak.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDE USULSÜZLÜK OPERASYONU:2 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 7 KİŞİ TUTUKLANDI
YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ’DEN ERZURUM GÜNÜ’NE ÇIKARMA
VALİ DAVUT GÜL'DEN AYAZAĞA AÇIKLAMASI:''DERE YATAĞINDAKİ YAPILAR YIKILACAK''
İÇİŞLERİ BAKANI MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN 5 İL İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI:'' ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN''
BAŞKAN BİNGÖL: EMSAL TRANSFERİ SORUNUNU ÇÖZÜMSÜZ BIRAKMAYACAĞIZ
PENDİKSPOR'DA UMUT ESKİKÖY DÖNEMİ SONA ERDİ
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILDIĞI TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YEŞİLAY PENDİK’TEN MUHTARLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAHVALTI
KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR