'SÜKUNET KAHVESİ' BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZET SEÇENEKLERİYLE SİZLERİ BEKLİYOR

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kente değer katan projelerle halka hizmet vermeyi sürdürüyor. İlçe genelinde göreve geldiği süre zarfında bir çok önemli proje gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım geçtiğimiz ay yeni bir tesisi daha hizmete açtı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım  tarafından 24 Aralık'ta hizmete açılan 'Sükunet Kahvesi' birbirinden farklı lezzet ve damak tadına yönelik seçkin menüler sunuyor. Özellikle engelli bireylerin istihdama kazandırılması noktasında hizmet veren ''Sükunet Kahvesi''  zengin menü içerikleriyle vatandaşların en çok tercih ettikleri mekanlar arasında yerini almaya başladı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=f5IK6P47xXs&t=8s

Türk kahvesi yanı sıra Türk mutfağı ve dünya mutfağının  da yer aldığı menü seçenekleri ile göz dolduran 'Sükunet Kahvesi'gece  23;30'a kadar vatandaşların hizmetine açık.

AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ABİDİN EKREN ATANDI