SÜLEYMAN TURAN SAHA ÇALIŞMALARINDA TANIŞTIĞI 15 ÇOCUK VE AİLESİNİ KAHVALTIDA AĞIRLADI

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan saha çalışmaları sırasında mahallelerde tanıştığı 15 çocuk ve ailesini kahvaltı programında ağırladı.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan 15 çocuk ve ailesiyle birlikte kahvaltı programında bir araya geldi. İl Başkanı Yücel Coşkun'un da yer aldığı organizasyon kahvaltı programı ile başlayıp  AVM oyun alanında çocukların gönüllerince eğlenmesiyle sürdü.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan düzenlenen organizasyonla ilgili şu ifadelere yer verdi;

''Pendik saha çalışmamızda, mahallelerde, tanıştığımız yaklaşık 15 çocuklarımızı ve ailelerini, il Gençlik Kolumuz ile birlikte, organizasyon düzenleyerek ağırladık.

Öncelikle sabah kahvaltısında İl Başkanımız Yücel Coşkun’un katılımı ile güne başlayarak, zinde bir başlangıç yaptık. Daha sonra bir AVM’nin oyun alanına geçerek, doyasıya eğlenmelerini sağladık. Aslında bizde çok eğlenerek, çocukların sayesinde, çocukluğumuzu yaşadık. Sonrasında, İl Gençlik Kolu Başkanımız Muhammed Akyüz ve arkadaşlarımız ile birlikte, çocuklarımızı Wonka çizgi filmine götürdük. Günün finalinde, hep beraber yorgunluğumuzu açlığımızı gidermek için, hep beraber yemek yedik ve sonrasında evlerine uğurladık kendilerini.''dedi.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ