SÜLEYMAN TURAN SÜLÜNTEPE MAHALLESİ'NDE VATANDAŞIN SORUNLARINA ORTAK OLDU

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turan Pendik genelinde STK ve esnaf ziyaretleri yanısıra ev ziyaretlerini de sürdürüyor.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmaları bünyesinde Sülüntepe Mahallesi'nde ikamet eden yurttaşı evinde ziyaret etti.

Vatandaşların enflasyon karşısında ezildiklerini ifade ederek 31 Mart'tan sonra hep birlikte Pendik'te sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Süleyman Turan Sülüntepe Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretine ilişkin yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;''Ev ziyaretlerimizde; bugüne kadar hayatın yükünü omuzlayan, artık refah içinde yaşaması gereken teyzemize misafir olduk.

SÜLEYMAN TURAN; ''PENDİK'İ 31 MART'TAN SONRA SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ''

Buz gibi evinde yüklü doğalgaz faturası sebebiyle evini daha fazla ısıtamadığını dahi söylemek istemeyen teyzemiz; eve giren 1000 TL ile pazara bile yetişemediğini anlattı... Hiç merak etmeyin; 31 Mart’tan sonra hep birlikte vatandaşlarımızı Pendik’te sosyal belediyecilikle tanıştıracağız!''dedi.

METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI
MALİYE MÜKELLEF OLMADAN POS HASILATI ELDE EDENLERİ KISKACA ALDI
MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU