SÜLEYMAN TURAN SÜLÜNTEPE MAHALLESİ'NDE VATANDAŞIN SORUNLARINA ORTAK OLDU

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turan Pendik genelinde STK ve esnaf ziyaretleri yanısıra ev ziyaretlerini de sürdürüyor.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmaları bünyesinde Sülüntepe Mahallesi'nde ikamet eden yurttaşı evinde ziyaret etti.

Vatandaşların enflasyon karşısında ezildiklerini ifade ederek 31 Mart'tan sonra hep birlikte Pendik'te sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Süleyman Turan Sülüntepe Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretine ilişkin yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;''Ev ziyaretlerimizde; bugüne kadar hayatın yükünü omuzlayan, artık refah içinde yaşaması gereken teyzemize misafir olduk.

SÜLEYMAN TURAN; ''PENDİK'İ 31 MART'TAN SONRA SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ''

Buz gibi evinde yüklü doğalgaz faturası sebebiyle evini daha fazla ısıtamadığını dahi söylemek istemeyen teyzemiz; eve giren 1000 TL ile pazara bile yetişemediğini anlattı... Hiç merak etmeyin; 31 Mart’tan sonra hep birlikte vatandaşlarımızı Pendik’te sosyal belediyecilikle tanıştıracağız!''dedi.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI