SÜLÜNTEPE MAHALLESİ 806 PARSELDE TAPU SEVİNCİ

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüldü. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satış işlemleri başladı.

Hak sahiplerinin büyük bir özlemle beklediği Sülüntepe Mahallesi’nde ‘806 parsel’ olarak bilinen 1367, 1362 ve 1363 parsellerdeki tapu sorunu çözüme kavuştu. Parseller, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralındı ve hak sahiplerine satışa hazır hale getirildi.

Sağlıklı yapılaşma gerçekleşecek
Satış işlemleri tamamlandıktan sonra kentsel dönüşüm baz alınarak parselasyonu hazırlanacak bölgenin önünde sağlıklı yapılaşma için herhangi bir engel kalmayacak. Yeni uygulamayla geniş yollara sahip, otopark sorunu çözülmüş, tamamen kentsel dönüşüme uygun parseller üretilmiş olacak.

Çevresindeki parseller içinde çalışmalar sürüyor
Öte yandan Pendik Belediyesi 806 parselin etrafında bulunan parseller içinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların neticelenmesiyle bu parsellerde de hak sahipleri tapularını alacak. Ardından yine kentsel dönüşüm modeliyle parselasyon gerçekleştirilecek.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU