SUSURLUK BELEDİYESİ'NDEN ALKIŞLANACAK HİZMET

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney 65 yaş üstü evden çıkamayan vatandaşlar için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Başkan Güney sokağa çıkmayan vatandaşların ayağına pazar yeri getirip alış veriş yapmalarını sağladı.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Koranavirüs tedbirleri kapmasında 65 yaş üstü sokağa çıkmayan vatandaşlar için alkışlanacak bir uygulama başlattı. Evlerinden çıkamayan vatandaşlar için pazar yerini vatandaşların ayağına götüren  Nurettin Güney halkın gıda ihtiyaçlarını karşılarken yaptığı bu uygulaması ile de takdir topladı.

İşte Susurluk Belediye Başkanlığı tarafından yapılan pazar duyurusu;

Halkımıza Duyurulur...

COVİD-19 Salgını sebebiyle pazar kurulmayan kırsal mahallelerimizde ilçemiz kapalı pazar yerine gelmekte zorluk çeken vatandaşlarımız için evlerinden çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için Susurluk Belediye ekiplerimizce kırsal mahallerimizde sebze-meyve satışımız başlamıştır.

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI